Condities en voorwaarden

Inleen termijn is na overleg met de opdrachtgever.
Buitenlandse flexkrachten werken minimaal 40 uur per week.
Alle tarieven zijn inclusief vakantietoeslag, vakantiedagen, feestdagen en kortverzuim maar exclusief BTW.
Flexteam Nederland behoudt zich het recht om wettelijke wijzigingen in lonen, lasten voor premies door te berekenen. Dit voorbehoud geldt ook voor reserveringen voor vakantiedagen en kort verzuim die jaarlijks per 1 januari ten aanzien van de dan geldende situatie worden geactualiseerd.
Flexteam Nederland draagt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade en/of verlies die door de ter beschikking gestelde medewerkers wordt veroorzaakt.
Flexteam Nederland behoudt zich het recht om binnen een redelijke gestelde termijn eventuele uitval direct te vervangen.
Flexteam Nederland staat conform de wettelijke bepalingen garant voor een juiste afhandeling van administratieve procedures en begeleiding van al onze buitenlandse flexwerkers.
Flexteam Nederland Projekten & Detacheringen is één van de weinige uitzendorganisaties welke door geheel Nederland, personeel kan uitzenden.

Voordelen van Flexteam Nederland Projekten & Detacheringen:

Huisvesting en vervoer wordt door Flexteam Nederland verzorgd;
Bij Flexteam Nederland zijn professionele tolken aanwezig die de flexkrachten begeleiden bij de opstart en voortgang van de werkzaamheden;
Flexteam Nederland zorgt er altijd voor dat één of meerdere uitzendkrachten Nederlands, Engels en/of Duits spreken;
Door onze “Try-Out” periode van 1 week bent u altijd zeker van het juiste personeel;
Door deze simpele maar zeer doeltreffende werkmethode hebben wij bij 90% van onze aanvragen binnen één week de juiste uitzendkracht op de juiste plek.