Wie zijn wij?

Flexteam Nederland is een gerenommeerde, landelijk werkende payroll-organisatie. Mede dankzij de jarenlange ervaring van onze medewerkers en door continu met technische innovatie bezig te zijn, staat de kwaliteit van onze dienstverlening op een hoog niveau. Vanuit ons kantoor in Groesbeek bedienen wij bedrijven in verschillende branches (klein en groot), voornamelijk binnen het MKB.

Onze filosofie
Als Payroll-organisatie zijn wij het verplicht aan onze opdrachtgevers om de beste prijs-kwaliteit verhouding te leveren. Flexteam Nederland ziet het als haar verantwoordelijkheid om met de uiterste zorgvuldigheid haar werkzaamheden te verrichten. Het gaat tenslotte over uw personeel!

Innovatie
Flexteam Nederland streeft ernaar de beste payroller van Nederland te worden. Dit kunnen wij alleen bereiken door continu met technische innovatie bezig te zijn. Zo kunnen werkgevers inloggen op ons systeem en daar bijvoorbeeld uren invoeren en contracten en facturen inzien. Kortom, alle informatie op een eenvoudige wijze online, zoals u dat ook met telebankieren gewend bent. Ook alle werknemers hebben hun eigen persoonlijke pagina waar ze o.a. loonstroken en jaaropgaven kunnen bekijken.

U kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat alles optimaal en geheel volgens de Nederlandse wet- en regelgeving georganiseerd wordt.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor in Groesbeek. De koffie staat klaar.

Ook voor Projecten & Detacheringen kunt u bij ons terecht, klik hier voor meer informatie.