Wat betekent Flexteam Nederland voor U

Flexteam Nederland B.V. is een NEN4400-01 gecertificeerd uitzendbureau. Onze jarenlange kennis en ervaring maakt ons een betrouwbare partner voor uw organisatie. Dagelijks werken de uitzendkrachten van Flexteam Nederland in verschillende branches, namelijk: bouw, voedingsindustrie, productie-industrie, logistiek, techniek.

Bouw

Flexteam Nederland heeft specialisten in de bouw zoals metselaars, timmermannen, stukadoors, schilders, tegelzetters, tunnelaars, etc. Ook bemiddelen we voor bouwopruimers, kraanmachinisten en dak- en rietdekkers.

Voedingsindustrie

Via Flexteam Nederland zijn onze (productie)medewerkers werkzaam in de vleesverwerkende industrie als bijvoorbeeld uitbener, slachter en kanter. Ook leveren wij personeel dat mesvaardig is. Die werken als inpakker voor expeditie.

Productie-industrie

Flexteam Nederland bemiddelt productie- en assemblagemedewerkers die bijvoorbeeld kozijnen maken en werken als natuursteen bewerker.

Logistiek

De logistieke medewerkers van Flexteam Nederland zijn werkzaam als bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur, orderpicker, distributiemedewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur bij uiteenlopende magazijnen en distributiecentra.

Techniek

Onze technisch specialisten zoals bijvoorbeeld loodgieters, installateurs, elektriciens en lassers worden ingehuurd via ons uitzendbureau door o.a. installatie- en loodgietersbedrijven.

Meer weten? Samenwerken?

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van Flexteam Nederland voor uw bedrijf? Bel 085-0220914 of stuur een mail naar info@flexteamnederland.nl