Payrolling

Uw personeel is de motor van uw bedrijf. Daarom wilt u graag zo goed mogelijk voor hen zorgen. Flexteam Nederland helpt u daarbij en wel door uw personeel over te nemen en op onze loonlijst te zetten. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, dus zullen we het even uitleggen.

 

Het hebben van personeel brengt voor u als ondernemer een hoop administratieve rompslomp en arbeidsrechtelijke risico’s met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van juridisch correcte arbeidsovereenkomsten, loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie, afdrachten aan bedrijfsverenigingen, belastingdienst en pensioenfondsen en het bijhouden van CAO- en wetswijzigingen. Kortom, te veel om op te nomen.
 

Als u deze rompslomp en risico’s liever kwijt dan rijk bent, dan is Flexteam Nederland voor u de uitkomst. Flexteam Nederland verzorgt alle salarisadministratie en neemt de arbeidsrechtelijke risico’s over, terwijl u de baas blijft. Voor uw medewerkers verandert er helemaal niets. Zij behouden de voorwaarden uit het huidige contract. Daarbij kunt u uw medewerkers, die bij ons op de payroll staan, een extra motiverend collectieve ziektekosten verzekering bij HollandZorg aanbieden. Ook wordt u een stuk flexibeler wat nieuwe parttimers betreft. De eerste zes maanden kunt u hun payrollovereenkomst namelijk op elk moment opzeggen. U behoudt dus optimale controle over uw personeel en de bijbehorende personeelszaken en loonkosten.

 

Kort gezegd plaatsen wij uw medewerkers bij ons op de loonlijst, om ze vervolgens exclusief bij u te laten werken. Op deze manier kunt u zich beter concentreren op uw kernactiviteiten. En dat loont.

 

Medewerkers vallen terug op een professionele dienstverlener die alle kennis rondom werkgeverszaken in huis heeft. Wanneer er vragen zijn die gaan over salarissen, contracten, ziekte en andere werkgeverszaken zijn wij tevens het eerste aanspreekpunt.