Tarieven Flexteam Nederland

Wat kost Payrolling?
Onze vermenigvuldigingsfactoren c.q. uurtarieven worden op uw organisatie afgestemd en omvatten alles wat u erin opgenomen wilt hebben. Niet meer en niet minder. Zo bepaald u bijvoorbeeld uw eigen risico, het percentage dat wordt uitgekeerd bij ziekte, of er rekening gehouden moet worden met wachtdagen etc. Bij ziekte worden zij namelijk precies zo behandeld zoals u het zou willen. Het verschil voor u is dat u tijd en geld overhoudt om andere zaken te regelen.

Heeft u zelf al voorzieningen afgesloten of heeft een nieuwe medewerker al voorzieningen opgebouwd bij een vorige werkgever? Geen probleem. Flexteam Nederland maakt een inventarisatie van het bestaande pakket met alle primaire en secundaire voorwaarden. Vervolgens bekijken we in hoeverre dat pakket kan verhuizen. Meestal is het geen probleem om voorzieningen en regelingen integraal over te nemen. Indien dat niet mogelijk is, zorgt Flexteam Nederland voor een gelijkwaardig pakket.

Uw medewerkers gaan er in ieder geval nooit op achteruit. Flexteam Nederland Payrolling: voor gemak en financieel voordeel.