Onder de tab “formulieren” vindt u de verschillende inschrijfformulieren met bijbehorende instructies. Als u dan nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Deze zijn afhankelijk van uw situatie. Factoren die hierin meespelen zijn o.a. het aantal medewerkers, het aantal gewerkte uren en het ziekteverzuim. Onze regiomanager wil u hierover graag informeren om tot een speciaal op u afgestemd tarief te komen.

Payrolling is geschikt voor vrijwel elke branche en voor bijna iedere onderneming. Wilt u het zeker weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Indien u als ondernemer kiest voor deze dienstverlening, profiteren uw medewerkers hier ook van; namelijk: een vast aanspreekpunt voor technische vragen en online loonstroken en jaaropgaven downloaden. Tevreden medewerkers, tevreden klanten.

U kunt bij Flexteam Nederland gebruik maken van onze g-rekening. Dit houdt in dat u een vooraf afgesproken percentage van de factuursom stort op onze g-rekening. Deze rekening kan alleen gebruikt worden voor BTW betalingen en Loonheffingen. Dit is de beste manier om u te wapenen tegen de Wet Keten Aansprakelijkheid, iedere accountant/fiscalist zal dit beamen.

Als uw medewerkers bij ons op de loonlijst staan, hoeft u alleen nog maar in een bepaalde periode de gewerkte uren aan ons door te geven, en uiteraard de rekening te betalen.

Het bedrag dat u voor de ziekteverzuimverzekering betaalt, wordt berekend door middel van een percentage dat over uw loonsom wordt geheven. Als u gaat payrollen heeft u geen loonsom meer en vervalt de verzekering automatisch. Hetzelfde geldt voor de arbodienst. Zij kijken naar het aantal medewerkers die u in dienst heeft en als u gaat payrollen bent u een bedrijf zonder personeel en dus ook dit contract vervalt.

Nee, we werken samen op basis van vrijwilligheid. U kunt de samenwerking zonder opgaaf van redenen be├źndigen. Wel hanteren we in onze samenwerkingsovereenkomst een opzegtermijn van drie maanden (i.v.m. administratieve afhandelingen). Dus volledige samenwerking op basis van vrijwilligheid voor beide partijen!

Bent u als werkgever van plan om uw personeel te verlonen via Flexteam Nederland? Dan kunt u er van uitgaan dat wij het voor uw medewerkers prima voor elkaar hebben! Om een soepele overgang te kunnen garanderen, geven wij u en uw medewerkers een presentatie. Tijdens deze presentatie komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:
– Op de werkvloer veranderd er voor de medewerkers helemaal niets;
– Arbeidsvoorwaarden en opgebouwde rechten blijven onveranderd;
– Waarom kiest de ondernemer voor de dienstverlening van Flexteam Nederland?

Verder kunnen uw medewerkers voor alle technische vragen omtrent de arbeidscontracten, jaaropgaven, belastingaangifte en dergelijk, terecht bij ons. De vaste contactpersoon neemt alle tijd voor uw medewerkers, want Flexteam nederland zorgt nu eenmaal graag voor een professionele afhandeling van al hun vragen en problemen. Ook worden de door de medewerker opgebouwde rechten door ons als opvolgend werkgever overgenomen. Flexteam nederland Payrolling heeft haar dienstverlening dusdanig ingericht dat uw medewerkers u als werkgever blijven zien en Flexteam nederland als uw externe afdeling personeelszaken.

Flexteam Nederland Payrolling is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 17:00 uur te bereiken.